طراحی وب سایت

طراحی وب سایت با رعایت اصول موتورهای جستجو و بهترین آنالیز از کلمات کلیدی و رقبای تجاری شما تاثیر بسزایی در شناساندن نام تجاری، محصولات و سرویس های شما دارد. طراحی سایت مناسب می تواند تجارتی کوچک را بزرگ جلوه داده و نظر مشتری را جلب نموده و در نهایت وی را به خرید از شما ترغیب نماید. شما باید مطمئن باشید که وب سایت شما کاملا حرفه ای توسط طراح سایت شما طراحی شده است.

طراحي حرفه اي و استاندارد بودن يک وب سايت مي تواند کاربر را تشویق به ماندن در وب سايت نمايد ؛ ظاهر سایت باید زیبا کاربر پسند و طبق استانداردهاي طراحي سايت باشد.طراحي وب سايت نيز همانند هر مقوله ديگري از استانداردهايي پيروي مي کند. كساني قادر به رعايت اين استانداردها در طراحي و کد نويسي مي باشند كه از دانش و تجربه كافي برخوردار بوده و نيز بتوانند اين استانداردها را با سليقه مشتري همسان نمايند . طراحي صفحات وب امروزه به يک دانش تبديل شده و فرآيندي کاملاً فني و علمي است .طراحي سايت اگر با رعايت اصول طراحي و کد نويسي استاندارد صورت گيرد، بازدهي فواید فراوانی براي شما خواهد داشت.

تکنولوژی های مورد استفاده در طراحی سایت

HTML، سنگِ بنای وب است؛ یک زبان رایانه ای که برای تدوین قالب و طراحی صفحات وب به کار برده می شود. دستورالعملهای این زبان، برچسب (Tag) نام دارند که محتوای یک صفحهٔ وب، به وسیلهٔ آنها، نشانه گذاری شده و بدین ترتیب، نحوهٔ نمایش آن صفحه برای مرورگرهای وِب، توصیف می شود. HTML یک زبان برنامه نویسی نیست، بلکه زبانی برای نشانه گذاری ابرمتن است و اساساً برای ساختمندکردن اطلاعات و تفکیک اجزای منطقی یک نوشتار — نظیر عناوین، تصاویر، فهرستها، بندها و جداول — به کار می رود.

CSS مخفف سه کلمه Cascading Style Sheets و نوعی كدنویسی تحت وب است که امروزه طراحی صفحات وب در جهان را متحول کرده است. با استفاده از آن می توانید صفحات HTML خود را به هر شکل دلخواه طراحی نمایید.CSS زمانی برتری خود را به دیگر كدنویسی های تحت وب نشان می دهد که شما صفحه ای با حجم نسبتا زیادی از متون و تصاویر داشته باشید , طبیعی است كه چنانچه شما از جداول برای طراحی وب سایت خود استفاده کنید، مخاطبان شما باید تا لود كامل جداول و محتویات آن صبر كنند, اما با استفاده از CSS، هرچقدر اطلاعات لود شده باشد، در همان لحظه بر مرورگر كاربر ظاهر شده و ضمن صرفه جویی در زمان وی, امكان كلیك كاربر بر كلید Close مرورگر را به حداقل ممكن میرساند. استایل ها كاربردهای فراوانی دارند كه از آن ها میتوان به صرفه جویی در كدنویسی , اعمال صفات مشترك به اشیاء, رنگی كردن اسكرول بار مرورگر ها , ایجاد كلید های متحرك و زیبا و بسیاری دیگر اشاره كرد.

JavaScript یک زبان برنامه نویسی شی گرا سمت کاربر(client-side) است که به طراحان این قابلیت را می دهد تا بتوانند با کاربران ارتباط برقرار کرده و بر اساس اعمال انجام گرفته و یا درخواست های کاربران صفحات وب را به صورت های مختلف نمایش دهد. از کاربردهای JavaScript می توان به تغییر پویا نمایی ، کاهش پردازش های سرور ، عدم لزوم load مجدد صفحه در هر درخواست کاربر ، افکت های بسری جزاب و ... نام برد. جاوا اسکریپت امروزه به یکی از زبان های برنامه نویسی پر طرفدار در وب تبدیل شده است.

جی‌کوئری یا jQuery یک کتابخانه جاوااسکریپت سبک و چند مرورگری می‌باشد که برای ساده کردن نوشتن اسکریپ‌های سمت-مشتری HTML طراحی شده است. جی کوری امروزه محبوبترین کتابخانه جاوااسکریپت در حال استفاده است. jQuery نرم‌افزار بازمتن و رایگان است که تحت دو پروانه GPL و MIT منتشر می‌شود . دستور زبان jQuery به گونه ای طراحی شده است که عمل هدایت یه پرونده را اسان تر کرده باشد، بدین صورت که می توان حرکات انیمیشین ایجاد کرد و رویدادهای صفحه را کنترل کند و به وسیله ان می توان نرم‌افزارهای مبتنی بر Ajax را ایجاد و توسعه داد . جدا از این‌ها jQuery به توسعه دهندگان این اختیار را می دهد که تکه برنامه‌های سطح پایین مبادله ای (ارتباط مرورگر با کاربر) و یا انیمیشنی و حتی افکت‌های پیشرفته و سطح بالا و ایجاد اشیا فرضی را ایجاد کنند. به کارگیری همه این اجزای jQuery کمک می‌کند صفحات وب قدرتمند و داینامیک(پویا) داشته باشیم.

XML برگرفته شده از كلمات Extensible Markup Language است. XML یك Markup Language مانند HTML است. شاید این موضوع برای درك كردن كمی مشكل باشد، اما XML كاری انجام نمیدهد. XML ساخته نشده تا كاری انجام دهد. XML به عنوان یك راه برای سازماندهی كردن، ذخیره كردن و فرستادن اطلاعات ساخته شده است. ایجاد فناوری XML یا زبان نشانه‌گذاری امتدادپذیر را باید بدون تردید یکی از بزرگترین و اساسی‌ترین گام‌هایی به حساب آورد که در مسیر حل مشکل مقیاس‌پذیری در اینترنت مدرن برداشته شده است. اصلی‌ترین و ذاتی‌ترین وظیفهٔ زبان XML بیان، نمایش، و تحت سیطره در آوردن داده‌هاست. به عنوان نمونه، تقریباً تمامی فناوری‌های خدمات وب (WebService) ، خبر خوان (Rss)، گرافیک برداری مقیاس‌پذیری (SVG) وRDF و بسیاری از موارد دیگر تنها با XML انجام‌ پذیر است.

پی‌اچ‌پی (PHP) که مخفف Hypertext Preprocessor می باشد، یکی از پر طرفدارترین زبان‌های پردازه‌نویسی (اسکریپت‌نویسی) متن باز و رایگان است که بیشتر برای طراحی برنامه‌های سمت سرور در وب‌گاه‌های پویا (دینامیک) مورد استفاده قرار می‌گیرد. PHP از گونه زبان‌های پردازه‌ نویسی تحت وب می باشد. ساختار این زبان بسیار شبیه زبان (C) و زبان برنامه‌نویسی پرل (Perl) می‌باشد. شکل پذیری فوق العاده آن و نیز همگونی با اغلب بانک‌های اطلاعاتی از قبیل MySQL قدرت آن را افزایش داده‌است. مشهورترین نرم‌افزارهایایجاد شده با PHP عبارت‌اند از phpBB، SMF، Mambo، Joomla، PHP-Nuke، MyBB و wikipedia. پی‌اچ‌پی می‌تواند جایگزینی برای زبان‌های ASP.NET و JSP وPerl باشد. همچنین یکی از بهترین نمونه‌های برنامه‌نویسی PHP در سطح وسیع سایت فیس‌بوک است. پی‌اچ‌پی روی بیشتر سیستم‌عامل‌های معروف از جمله لینوکس، یونیکس، ویندوز و Mac OSX و با اغلب سرویس های وب (Web Server) معروف، قابل اجراست.

مای‌اس‌کیوال (MySQL) یک سامانه مدیریت پایگاه داده‌ها (DBMS) است که به دلیل سادگی نصب و مدیریت، و متن‌بازبودن از محبوبیت زیادی برخوردار است. SQL محبوبترین زبان کامپیوتری است که برای ایجاد، تغییر و بازیابی و عملیات بر روی داده‌ها در مدل رابطه‌ای می‌باشد. این زبان به سمت مدل شی گرا - رابطه‌ای پیشرفت کرده‌است. SQL استانداردهای را نیز دریافت کرده‌ است. MySQL یک سیستم مدیریت پایگاه داده رابطه‌ای است که امکان ذخیره سازی، جستجو، مرتب کردن و بازیابی داده‌ها را فراهم می‌کند. سرور MySQL به چندین کاربر اجازه استفاده همزمان از داده‌ها را می‌دهد و دسترسی افراد معتبر به داده‌ها را تسریع می‌کند. بنابراین MySQL یک سرورچند کاربره و چند ریسمانه است.این سیستم مدیریتی پایگاه داده، رایج‌ترین پایگاه داده متن‌باز محسوب می‌شود. رقبای اصلی MySQL، اس‌کیوال سرور مایکروسافت و پایگاه داده‌های اوراکل هستند اما MySQL از مزیت‌های زیر بهره مند است : 1- کارائی بالا 2- هزینه پائین 3- سهولت پیکربندی و یادگیری 4- قابلیت حمل 5- در دسترس بودن کد اصلی 6- خدمات پشتیبانی مناسب

سرویس دهندهٔ HTTP آپاچی که بیشتر آن را آپاچی می‌نامند، یک برنامه‌ی webserver است که نقش کلیدی در توسعهٔ دنیای وب ایفا می‌کند. در سال ۲۰۰۹ آپاچی اولین برنامهٔ webserver بود که حدود ۱۰۰ میلیون وب‌گاه به کمک آن سرویس‌دهی می‌کردند. آپاچی به‌طور معمول در محیط‌های بر پایه یونیکس و لینوکس استفاده می‌شود. متداول‌ترین استفاده از ویژگی‌های این برنامه htaccess است که طراحان حرفه‌ای در محیط لینوکس از آن بهره می‌گیرند. برای نمونه زمانی که بخواهند اولین صفحه در سایت، صفحهٔ به‌خصوصی باشد با یک دستور در آن پرونده (فایل) این امر ممکن می‌گردد و یا زمانی که صاحب سایت مایل نیست که فایل‌های موجود در سرور وی توسط دیگران دزدیده شود و بخواهد که مانع از پیوند مستقیم آن‌ها شود آپاچی کمک می‌کند تا به خواستشان برسند. زمانی که برنامه‌نویس بخواهد که محل واقعی صفحات دیده نشود نیز این برنامه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ویژگی های وب سایت های طراحی شده

سازگار با تمامی مرورگرهای وب IE,Safari,firefox,chrome,opera 90%
مطابق با الگوریتم های موتور های جستجو 70%
طراحی منحصر به فرد واسط گرافیکی 100%
سرعت لود بالا صفحات 80%
افکت های منحصر به فرد با استفاده از jquery 70%
80% استفاده از آخرین تکنولوژی های وب
استفاده از الگوریتم های بهینه در کد نویسی سایت و بانک اطلاعاتی 100%
امنیت بالا سرور و وب سایت 90%

مراحل طراحی سایت در آرپانت

1

جمع آوری اطلاعات

اولین گام در طراحی وب سایت موفق جمع آوری اطلاعات مورد نیاز می باشد.اولین گام درواقع مهمترین گام می باشد که شامل درک و فهم اینکه شرکت برای چه تاسیس شده است که این خود شامل شناخت شرکت ، اهداف و رویا های شرکت و اینکه طراحی سایت چگونه می تواند به شرکت در تحقق اهدافش کمک نماید. برای همین منظور طراح وب سایت شما باید به روشنی موارد زیر را بداند
  • مقصود از وب سایت
    مقصود کلی وب سایت چیست؟ اطلاع رسانی شرکت ، ارائه خدمات شرکت ، فروش محصولات شرکت و ...؟
  • هدف از وب سایت
    شما با طراحی وب سایت به چه اهدافی می خواهید برسید؟ دو مورد از رایج ترین این اهداف کسب درآمد و اطلاع رسانی می باشد
  • مخاطبین وب سایت
    مخاطبین نهایی وب سایت شما چه گروه هایی هستند می بایست مخاطبین اصلی خود را کاملا تعریف نمایید بر اساس معیارهایی از قبیل سن ، جنسیت ،علایق و ... این موارد در طراحی ظاهر سایت شما بسیار کارآمد خواهد بود.
  • محتوای وب سایت
    وب سایت شما شامل چه اطلاعاتی خواهد بود و مخاطبین در وب سایت شما می توانند چه اطلاعاتی را بیابند
2

برنامه ریزی ساختار اصلی و نقشه سایت

در گام دوم می بایست با توجه به اطلاعاتی که از گام اول به دست آمده است پلان اصلی وب سایت طرح ریزی شود و در این مرحله نقشه سایت تولید می شود . تقشه سایت شامل تمامی موضوعات سایت به همراه تمامی زیر موضوعات آنها می باشد. نقشه سایت در واقع تمامی محتوا وب سایت را در بر می گیرد. در این مرحله با توجه به نیازهای وب سایت تکنولوژی و تکنیک های برنامه نویسی و طراحی وب سایت کاملا مشخص می شود.
3

طراحی واسط گرافیکی

در این مرحله با توجه به اطلاعات جمع آوری شده و تصمیمات گرفته شده ظاهر گرافیکی وب سایت طراحی می شود. ظاهر گرافیکی با استفاده از مخاطبین نهایی وب سایت ، زمینه کاری شرکت ، لوگو شرکت و رنگ بندی مورد علاقه طراحی می شود. در این قسمت یک یا چند طرح گرافیکی آماده می گردد و در قالب تصویر به شما ارائه می گردد . شما میتوانید در این قسمت با مشاهده طرح گرافیکی نقطه نظرات خود را بیان نمایید تا به طرح گرافیکی دلخواه و مورد نظرتان برسید. در این قسمت همکاری بین طراح و شما بسیار حیاتی می باشد و در سرعت بخشیدن به کار طراحی لازم می باشد.
4

برنامه نویسی

تمامی قسمت های وب سایت در این قسمت برنامه نویسی و ایجاد میگردد.دراین قسمت با توجه به واسط کرافیکی طراحی شده در قسمت قبل و بخش های مختلف وب سایت تک تک قسمت ها کد نویسی شده و بر روی وب سایت سوار می شوند.قسمت هایی مانند صفحات ، فرم ها ، سبد خرید و... در این قسمت باید کد نویسی وب سایت کاملا بهینه انجام پذیرد مواردی مانند صحیح بودن کد های HTML/css و مطابقت آنها با استانداردهای جهانی ، رعایت بهینگی و سلامت کدهای سمت سرور ، استفاده صحیح از کدهای سمت کاربر و...
5

آزمایش و تحویل

در این مرحله تمامی قسمت های نوشته شده در قسمت قبل مورد ارزیابی وتست قرار می گیرد تا کاملا صحیح و عاری از خطا باشند در این قسمت مواردی مانند صحیح عمل کردن فرم ها ، صحیح عمل کردن script ها ، سازگاری سایت با تمامی مرورگرهای روز دنیا ، داشتن استانداردهای HTML/css ، بدون خطا اجرا شدن کدها سمت کاربر و ... کاملا بررسی میگردد تا نسخه ای که دست مشتری می رسد کاملا بدون خطا و سالم باشد. پس از تست نوبت به آپلود کردن سایت بر روی دامنه و هاست اصلی گرفته شده توسط مشتری میگردد و در واقع نوبت آن رسیده تا وب سایت وارد دنیای واقعی گردد و مورد بازدید عموم قرار گیرد
6

پشتیبانی و نگهداری

همان اندازه که طراحی و برنامه نویسی وب سایت مهم است نگهداری و پشتیبانی وب سایت نیز مهم است . یکی از مهمترین مواردی که در وب سایت ها جذب مخاطب می کند به روز نگهداری مطالب و قسمت های وب سایت می باشد، ما بسیار بیشتر از شما خوشحال می شویم که وب سایت شما به روز گردد و این همکاری فیمابین ادامه پیدا کند. تیم آرپانت همانگونه که در تمامی مراحل اجرا وب سایت شما در کنار شما خواهند بود پس از اتمام طراحی در مرحله نگهداری هم در کنار شما خواهند بود و در نگهداری از وب سایت شما را یاری می نمایند. شما می توانید پس از طراحی و تکمیل وب سایت خود از خدمات تکمیلی ما مانند ، googleadwords ، SEO ،Email Marketing استفاده نمایید تا بتوانید بازدیید کنندگان خود را افزایش داده و رونق بیشتری به کسب و کار خود دهید.

سوالات متداول

مدت زمان طراحی سایت از ساده ترین سایت ها، ۱ هفته و بستگی به پیچیدگی و امکانات سایت مشتری و همچنین حساسیت شما ممکن است تا ۶ ماه هم به طول انجامد

بله.در طراحی سایت تمام موارد برنامه نویسی استاندارد، طراحی ساختار استاندارد، ترکیب رنگ طرح وب سایت و تمام موارد دیگر استاندارد می باشد.

بله طراحی سایت های ما تمام موارد بهنیه سازی، تگ های مهم و وب سایت بدون خطا را دارا میباشند.

بله. بعد از اتمام طراحی سایت و در هنگام تحویل سایت طراحی شده طی جلسه حضوری تمام موارد مورد نیاز آموزش داده می شود.

بله. شرکت فناوری اطلاعات آرپانت با چندین پروژه برونمرزی مربوط به کشور های استرالیا، انگلیس، امارات و... و همچنین دارا بودن مشتریانی دراقسا نقاط ایران این مژده را به شما بدهد که توانایی انجام پروژه های طراحی سایت شما از راه دور را دارد

معمولا برای موارد عمومی و طراحی های کوچک که هزینه آنها زیر 2میلیون تومان می باشد50 درصد به عنوان پیش پرداخت و مابقی یک هفته پس از تحویل سایت دریافت می شود. مبالغ بالای 2 میلیون تومان به صورت توافقی در قرارداد ذکر می شود.

بله.تمام قرارداد های طراحی سایت شامل ۱۲ ماه پشتیبانی می باشد که از طریق تلفن و سامانه مدیریت مشتریان انجام می شود./p>

بله برای اطلاعات بیشتر می توانید به بخش مربوطه مراجعه نمایید

بله. در زمانهای خاصی، پکیج های طراحی سایت را با تخفیف ویژه تا 50 درصد تخفیف ارائه می کنیم.

بله سفارش با نظارت کامل کارفرما پیش خواهد رفت.

اصولا سایتهای ایستا یا استاتیک، سایتهایی هستند که ضرورتی برای تغییر مداوم اطلاعات آنها احساس نمی شود. اینگونه وب سایتها معمولا تنها جهت معرفی کاربرد دارند. عملیات به روز رسانی محتوای سایت به ندرت صورت می پذیرد و نیازی به ارائه خدمات به هر شکل به صورت آنلاین در اینگونه سایتها دیده نشده است. مسلما هزینه های طراحی سایت و همچنین نگهداری و به روزآوری اینگونه سایتها کمتر بوده و بطور کلی برای هر شخص، شرکت و یا سازمان کوچک کاربرد خواهد داشت. در مقابل سایتهای پویا نیاز شدید به تغییر مداوم اطلاعات و محتوا داشته و بنا به نیازمندی و کاربرد سایت، طراحی و توسعه می یابند. هزینه های طراحی سایت و نگهداری اینگونه وب سایتها غالبا زیاد بوده و بدون در نظر گرفتن توجیه مالی، ایجاد چنین سایتهایی منطقی به نظر نمی رسد. در این میان می توان به تقسیم بندی در حد وسط سایتهای پویا و سایتهای ایستا رسید، که می توان تحت عنوان سایتهای نیمه پویا به آنها اشاره داشت. در سایتهای نیمه پویا ، ضرورتی جهت تغییر محتوا و اطلاعات سایت دیده نمی شود، منتهی ارائه خدماتی همچون امکان ارتباط با بینندگان از طریق فرم های خاص و یا ارائه خدمات و کالاهای ثابت از طریق وب سایت را می توان با برنامه نویسی بخشی از سایت فراهم نمود.

وجود یک دامنه و یک هاست برای داشتن یک وب سایت ضروریست، اما می توانید طراحی وب سایت خود را انجام داده و پس از اتمام طراحی ، آنها را تهیه نمایید.

این مساله که همیشه افرادی هستند تا سرویس های یکسانی را با هزینه های مختلف ( قیمت پایین تر یا بالاتر) ارائه میدهند در تمامی صنایع و زمینه های شغلی وجود دارد. ما نیز به تصمیم شما در مورد انتخاب مجری وب سایت تان ، احترام میگذاریم . اما تجربه کاری ، که تیم نرم افزاری ما پس از اجرای تعداد بسیار زیادی طراحی وب و گرافیک ، با تکنیک های مختلف و در طی چندین سال بدست آورده ابزار مطمئن تری در به نتیجه رساندن اهداف تجاری آنلاین شما خواهد بود.

شما امکان تهیه هاست بطور دلخواه خود از محل دیگر را خواهید داشت. فقط با توجه به نوع وب سایت ، فضای میزبانی می بایست امکاناتی را داشته باشد که کارشناسان ما در این زمینه به شما مشورت مناسب خواهند داد.

قبل از شروع به کد نویسی سایت شما ، با توجه به نوع و محتوای سایت ، بازار هدف و کاربران ، یک طرح گرافیکی بصورت فایل تصویری آماده شده و در یک جلسه برای شما نمایش داده میشود. نقطه نظراتی که در این جلسه مطرح میشود سبب تغییرات احتمالی در ساختار گرافیک طرح اولیه خواهد بود. حتی گاهی نیاز به تعویض کامل طرح اولیه می باشد. تا زمانی که طرح گرافیکی به تایید طرفین نرسد ، پروسه طراحی وب سایت شروع نخواهد شد. بعداز تایید طرح و اجرایی شدن پروژه ، تغییر در طرح جز در قسمتهایی که به ساختار لطمه نزند ، امکان پذیر نیست و در صورت لزوم هزینه آن برای اجرای مجدد لحاظ خواهد شد.

نمونه کارها

سفارش آنلاین طراحی وب سایت / پرتال